SREBRO ZA VINARIJU ROGAN NA “SYRAH DU MONDE®”


Nikada do sada se nije desilo da jedno srpsko vino osvoji medalju na ovom prestižnom vinskom takmičenju.

Ove godine, to je pošlo za rukom “Vinariji familije Rogan” iz Lipovca, nadomak Oplenca, u srcu Šumadije, koja je u Srbiju donela srebro koje sija zlatnim sjajem.“Vina u vlasništvu familije Rogan nastala su u sopstvenom vinogradu, gde se već vekovima proizvode prepoznatljiva vina.

cela vest +++

Subota,21.JUN 2014

SMART Talk

10. juna 2014. U Beton bistrou na begradskom pristaništu u organizaciji AmCham Srbija je održan još jedan tradicionalni SMART talk. Poseban gost je bio akademik profesor Vladeta Jerotić. Sa prisutnima je u svom , kao I uvek nadahnutom izlaganju podelio svoja bogata I neiscrpna znanja i iskustva iz oblasti religije, psihologije, psihijatrije i filozofije.

cela vest +++

Subota,21.JUN 2014

1. FESTIVAL ŠUMADIJSKIH VINA

14. i 15. juna 2014.je na Oplencu, u predivnom ambijentu Kraljevske vinarije, održan 1. Festival šumadijskih vina. Sudeći po izuzetno kvalitetnom sadržaju festivala, reakcijama posetilaca, ali i ambicijama samih vinara udruženih u Udruženja vinara Šumadije Festival će, zasigurno, postati tradicionalan.

cela vest +++

Subota,21.JUN 2014

Vina Vinarije Rogan na proslavi Svetskog dana muzike

21. juna se obeležava Svetski dan muzike, koji se tradicionalno proslavlja na trgovima, ulicama i parkovima u mnogim gradovima sveta.Svetski dan muzike u Beogradu je obeležen koncertom na otvorenom u bašti Kuće Kralja Petra I , nastupom mladih talenata u okviru muzičkog ciklusa ArtLink - Societe Generale za mlade talente.

cela vest +++